luni, 22 martie 2010

O mare proasta

 Se numeste Mihaela Berciu, are emisiune pe Tvr2 si se da drept consultant de imagine.

Am revazut-o in seara asta la tv si n-am putut sa n-o calific...

Redau doar doua ineptii:

1. Daca ai ajuns un om important trebuie sa-ti schimbi hobby-urile pentru ca ai intrat intr-o lume superioara si te intalnesti cu oameni importanti Wtf, hobby-urile de-aia se numesc hobby-uri... pentru ca le faci din pasiune, nu pt ca trebuie Cum naiba sa-ti schimbi pana si placerile, doar pt ca te invarti intre anumiti oameni???? Si daca pasiunea partenerilor tai de afaceri e sa joace la cazino, tot tre sa-ti schimbi hobby-urile dupa ei? POATE a vrut sa se refere la a-ti schimba activitatile atunci cand esti cu partenerii de afaceri. Nu a-ti schimba hobby-urile pt. cineva! God!

2. Cica daca te scobesti in dinti inseamna ca ai carii! Pfff. Ce panarama! Fata asta n-a mancat niciodata carne atoasa? Sau pufuleti? Sau napolitate? Sau.... wtf, ca aproape orice aliment se lipeste/intra PRINTRE dinti. So... nu tine de carii! Sau poate ea nu mananca decat cu paiul. O fi vreo moda! :)

In plus, femeia asta vorbeste numai nimicuri! Ca si cum un nutritionist ti-ar spune ca zaharul e dulce si painea e pufoasa! Da stim cu totii ca intr-o calatorie trebuie sa ne luam o valiza mica daca stam putine zile si ca putem asorta hainele, altceva mai stii? Nu? Bine, tai-o acasa!

Pacat ca temele pe care se da experta sunt interesante!

0 comentarii: